2009. november 23., hétfő

Bemutatkozott az Innovation USA a Highpoint Fair-en

Miután az októberi Highpoint Fair-en számos új darabbal mutatkozott be az Innovation USA, már bátran tudathatjuk, hogy az új modellek az európai iStyle kollekcióban is fel fognak tűnni! De, hogy pontosan melyikek fogják gazdagítani az Innovation európai bútor-együttesét, az csak a Cologne Fair-en fog kiderülni januárban, ahol mi is ott leszünk.

Addig is lehet izgulni, és szemezgetni az új katalógusból. Érdemes egy pillantást vetni például a Clubber kanapéra (és fotelra), ahol fából készült karfák szabnak új trendet a design palettájára, de szinte ugyanilyen érdekes kompozíció a Cubed kanapéágy, ami klasszikus textil, és textilbőr huzatjaival a sarkosított, döntött formák kedvelőinek tesz kedvére.



Továbbra is a kecsesség, és a határozottság szórakoztató elegye jellemzi a többi modellt is, amik között találunk régi ismerőst is új köntösbe bújva, mint például az igen kedvelt Wing kanapéágyat. Nézd meg a galériát, amit a Highpoint Fair-en bemutatott újdonságokból állítottunk össze! Ha pedig a teljes katalógusra is vetnél egy pillantást, akkor klikkelj ide, és máris tanulmányozhatod az új Innovation USA kollekció darabjait!

INNOSHOP | 1056 Budapest, Kecskeméti utca 8.
www.innoshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése