2009. november 11., szerda

Innovation asztalok Karácsonyra



Ha a karácsonyi ajándék kapcsán bútorban gondolkodunk, akkor az Innovation üveg és fém asztalai nagyszerű lehetőséget kínálnak, hogy meglepjük szeretteinket. Nem kerülnek kisebb vagyonokba, és egy asztal hangulatában, designjában alaposan befolyásolni tudja egy szoba összképét.

A 2010-es újdonság, a Cone asztal például egy igazi gyöngyszem a kínálatban, hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz. Fekete színű fém lábai és kerek üveg lapja klasszikus darabbá teszik. A Combination asztalokat (Klikk) Per Weiss tervezte, aki azt vallja, hogy az alacsony asztalok soha nem lehetnek elég alacsonyak. Szerinte a 20 centiméteres magasság az ideális, de mindenkire gondolt, mikor a Combination asztalokat három választható magassággal keltette életre. (20cm, 30cm, 40cm) Világos és sötét színekben is egyaránt jól mutat, mindenki kedvére eldöntheti, hogy neki melyik árnyalat tetszik a legjobban, már 35.700 Ft-tól kapható.

A Leaf és a High Leaf asztalra is érdemes egy pillantást vetni, ha az Innovation asztalokat nézzük. (Klikk) Könnyű, fémvázas kialakítása kimondottan trendi, modern divatot követ. Most 17.700- illetve 27.100 Ft-ért a tied lehet! A Glass asztal (Klikk)szintén remekbe szabott darab, nappaliba, dohányzóasztalnak hibátlan mintás üveglapjával szinte hívogatja az embert, hogy üljön le mellé. Mindössze 66.600 Ft-ba kerül.


INNOSHOP | 1056 Budapest, Kecskeméti utca 8. | www.innoshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése