2009. november 16., hétfő

Vissza a jövőbe! - antik bazár az Innoshopban

Modern bútoraink mellé a stílusban jól illeszkedő kiegészítő kiválasztása nem könnyű feladat. A divat gyakran körbe-körbe jár, ismétli önmagát, és a rég feledett tárgyak újra könnyen divatba jönnek. Az Innoshop küldetésének érzi, hogy jeles magyar művészek nevével fémjelzett a 60-as 70-es évek stílusában készült remekműveknek helyet biztosítson. Így egészült ki kollekciónk, amolyan Inno Vintage Galériával, egy saját gyűjteménnyel.

A Zsolnay és Hollóházi porcelánok mellett Török János és Nádor Judit porceláncsodái is gazdagítják a galériát. A fémműves design kiegészítők Kopcsányi Ottó keze munkáját dicsérik, és nem is lenne teljes a kollekció Gorka Lívia világszínvonalú kerámiái nélkül!


A 60-as 70-es évek vintage stílusa remekül játszik össze a minimál design vezette modern bútorokkal; érdekes, figyelemfelkeltő, egyedi hangulatot teremtve. Az Innoshop design filozófiájában nem csak, hogy visszaköszön a körülbelül egy generációval ezelőtti retro-vintage stílus, de ezeken a kiegészítőkön keresztül a magyar, kortárs, vagy szinte kortárs képzőművészet remekjei is előtérbe kerülnek. És kimondva, kimondatlanul ez is a cél.

A festmények mégha nem is ezen korszak stílusjegyeit hordozzák, mégis ott a helyük az InnoShop falain. Olyan ismert magyar művészek alkotásairól van szó, mint Ajtai Tamás, Miskei László, Drégely László, de Fehér László képei is megtalálhatóak a gyűjteményben.

INNOSHOP | 1056 Budapest, Kecskeméti utca 8. | www.innoshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése