2009. november 11., szerda

Új Le Parfum Croisette nyílt a Fashion Street-en


Tisztelt Érdeklődő, Kedves Barátunk,

nagy örömmel számolok be arról, hogy az idei ősz utolsó meleg napjainak egyikén megnyitottam második parfümériámat.

A Le Parfum CROISETTE <http://www.leparfum.hu/>  a Fashion Street-en, a gyönyörűen felújított Hotel Le Méridien-ben nyílt meg,  a Deák téri metróállomástól 20 lépésre, és nem csak egy új parfüméria, hanem egy Luxury Concept Boutique, amely világ legszebb parfümjei mellett a világhírű LA PERLA fehérneműcég kézműves remekeit is kínálja.

A CROISETTE  az esztétikai élményen túl egy elfeledett kereskedői attitűdöt is képviselni szeretne, ezért itt nagyon fontos a szakértő segítség minden vásárlásnál, sőt, előzetes bejelentkezésre Személyes Parfümtanácsadás és La Perla Fehérnemű Styling is elérhető. Külön hangsúlyt szeretnénk fektetni a tanácstalan férfiak és a luxus színvonalú céges ajándékot keresők felkarolására is, mindig tartani fogunk egyedi darabokat, limitált szériás különlegességeket és gyönyörű díszcsomagolásokat. A butik további specialitása a Magyarországon elhanyagolt otthonillatosítás lesz, mesés illatgyertya és room spray kínálattal.

Reményeink szerint a CROISETTE az egykori Luxus Áruház méltó utódjává válik, és egy kis pesti Bon Marché“ lesz, a közelgő karácsonyi szezon kihagyhatatlan találka-helyszíne, az igazi luxus ajándékokat keresők kedvenc üzlete.  A Croisette minden nap nyitva tart, így a Cukor utcai Le Parfum nyitvatartása kicsit megváltozik.

Nagyon boldog őszt kívánok, és mindkét butikban nagy szeretettel várom, már az őszi-téli szezon legszebb parfümújdonságaival,

Zólyomi Zsolt

LE PARFUM CROISETTE
Parfum et Lingerie Luxury Concept Boutique
Hotel Le Méridien – Fashion Street
1052 Budapest, V. Deák Ferenc utca 16-18.
Nyitva: h-p 10-19 h, szo-v 10-17 h
Telefon: +36 30 4050 668
contact@LeParfum.hu
www.LeParfum.hu


LE PARFUM
Haute Parfumerie et Fragrance Showroom
1056 Budapest, V. Cukor utca 1.
Nyitva: h-p 13-18 h, szo-v zárva
Telefon: +36 30 4700 248
contact@LeParfum.hu
www.LeParfum.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése