2009. december 3., csütörtök

Töltsd fel magad vitaminnal!

Télen, hát még, ha tombol az influenza, a szervezetünk szinte könyörög a vitaminokért. A Koziol praktikus konyhai kellékei megkönnyítik a gyümölcsök pucolását, és nem utolsósorban nagyon vidámmá teszik konyhánkat egyedi hangulatukkal.

A csiga, aki hámozza a narancsot, vagy a zöld színű kiwi kanál igazán nagyszerű ajándék lehet, de a grapefruit kanál sem funkciótlan, és fiatalos tervezésük miatt használójukra is átragad valami a Koziolnál oly fontos játékos attitűdből.


Bernard Koziol egykori elefántcsont-faragó műhelyéből mára egy nagyvállalat lett, és az alapanyag is változott a technika fejlődésével, így ma már high-tech minőségű műanyaggal (akril) dolgoznak a Koziol tervezői. Cégük mottója a "kövess el jobb hibákat" szimpatikussá, és szerényé teszi őket, miközben csúcsminőségű design termékeik az egész kontinensen hódítanak.

Érdemes egy pillantást vetni a virág-formájú leveles teafilterekre is, melyek nem csöpögnek, hogyha a zöld levelekre helyezzünk őket. Ezek az apróságok igen hasznos kiegészítők lehetnek, és nem utolsósorban élménnyé teszik a gyümölcsök fogyasztását és a teázást. Mert vitaminokra szükségünk van. És a Koziol tudja ezt.
Karácsony előtt különösen is érdemes körülnézni nálunk az Innoshopban, mert igen sokféle Koziol újdonsággal várjuk a kedves látogatókat! Sőt, december 6-án a WAMP-on, az Erzsébet téren szintén ott leszünk, és a Koziol termékcsaláddal is találkozhatnak a kedves vásárlók és érdeklődők az Innoshop standján!


INNOSHOP | 1056 Budapest, Kecskeméti utca 8.
www.innoshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése