2009. december 14., hétfő

Dán design – az ünnepekre hangolva

A modern stílusú, formatervezett design kiegészítők fellegvára, a dán Normann-Copenhagen is karácsonyi dallamokra hangolta híres zenekarát. A főszólamot a már megszeretett örökzöld darabok viszik, mint például a Woofy kábelkutya, de a többi művészre is érdemes egy pillantást vetni.

Az első hegedűs szerepében felbukkan a talpatlan pohárköltemény, a Cognac, másodhegedűsként pedig a Swing váza jeleskedik. A rézfúvós kíséretet a Move utazó-szett és a Norm Steel lámpa nyújtja, míg a ritmust a Plane repülőmodell és a Butterfly konzervnyitó teszi lenyűgözővé. Karmesterként nagyszerű ütemet diktál a Rocking Glass, a pohár mely hol előre, hol hátra dülöngél, mégsem dől el sohasem. És amikor a Hang Lamp és a Form tojásszeletelő énekli a szopránt, illetve az altot, nincs közönség, aki vastapssal ne jutalmazná őket.


Ha praktikus és jól mutató ajándékot szeretnénk választani szeretteinknek, akkor nem is kell tovább keresgélni! Nézd meg karácsonyi galériánkat!(Klikk) Itt biztosan találsz olyat, ami elnyeri tetszésedet!

INNOSHOP | 1056 Budapest, Kecskeméti utca 8.
www.innoshop.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése