2009. december 13., vasárnap

BOLDOG KARÁCSONYT?? MIÉRT IS NE!



Tudjuk jól, hogy a karácsonyt megelőző vásárlás sokak számára rémálom. A plázákban való sorbaállás, idegeskedés, könnyen tönkreteheti az ünnepi előkészületeket. Az Insitu csapata azon dolgozik, hogy megkönnyítsük és probléma mentessé tegyük számodra a karácsonyi bevásárlást. Két boltunkban, az Insituban és a frissen megnyílt Front select shopban megtalálod az ideális ajándékokat az egész család számára, és hogy minden simán menjen igénybe veheted különleges szolgáltatásainkat is, mint például az ajándék csomagolást, vagy futárral történő házhoz szállítást, illetve akár otthonról is megrendelhetsz mindent a webshoppunkból!

------------------------------------------------------------------------

Ajándék ötletek:

Nem tudod még hogy mivel lepd meg szeretteidet idén karácsonykor? Ha valami igazán különleges, érdekes, vagy praktikus dologra vágysz érdemes benézned hozzánk! Sok újdonság érkezett mostanában, és ha még nem jártál a Frontban akkor érdemes oda is benézni, mert itt találod az általunk különlegesen kiválogatott darabokat:

- a legszebb LOMO gépeket, most például pink és fehér Diana Flash gépeket, a legcukibb Diana minit és a legkeresettebb Fisheye fényképezőgépeket



- a régi időket idéző Illy kapszulás kávéfőzőket:  


         
- a wheely bug járgányokat:



- Moleskin naptárakat és füzeteket

- saját készítésű füzeteket (Hahota, galaktika, bakelit füzet, sportolj velünk), kis szériás naptárakat



- saját készítésű újrahasznosított bakelit faliórákat 24 változatban, akár egyedi mintával vagy felirattal (tökéletes ajándék, pizzásdobozba csomagoljuk)



------------------------------------------------------------------------
De nem szabad elfeledkezni az örök slágerekről: a vetkőzőstollakról, a régi lemezjátékokról, a pilleszékekről (már 7 féle színben!), vagy az Insitus derékmelegítőkről sem!

Tehát gyertek, mert mi nagyon sok szeretettel és ajándék ötlettel várunk - akár magatoknak is, ha leadjátok a névre szóló ajándéklistát az üzletben! Mi meg majd megoldjuk a többit!

Ha kedved van, olvasgathatod a blogunkat is!

Kellemes készülődést:

az insitu csapat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése