2009. november 23., hétfő

Bemutatkozott az Innovation USA a Highpoint Fair-en

Miután az októberi Highpoint Fair-en számos új darabbal mutatkozott be az Innovation USA, már bátran tudathatjuk, hogy az új modellek az európai iStyle kollekcióban is fel fognak tűnni! De, hogy pontosan melyikek fogják gazdagítani az Innovation európai bútor-együttesét, az csak a Cologne Fair-en fog kiderülni januárban, ahol mi is ott leszünk.

Addig is lehet izgulni, és szemezgetni az új katalógusból. Érdemes egy pillantást vetni például a Clubber kanapéra (és fotelra), ahol fából készült karfák szabnak új trendet a design palettájára, de szinte ugyanilyen érdekes kompozíció a Cubed kanapéágy, ami klasszikus textil, és textilbőr huzatjaival a sarkosított, döntött formák kedvelőinek tesz kedvére.



Továbbra is a kecsesség, és a határozottság szórakoztató elegye jellemzi a többi modellt is, amik között találunk régi ismerőst is új köntösbe bújva, mint például az igen kedvelt Wing kanapéágyat. Nézd meg a galériát, amit a Highpoint Fair-en bemutatott újdonságokból állítottunk össze! Ha pedig a teljes katalógusra is vetnél egy pillantást, akkor klikkelj ide, és máris tanulmányozhatod az új Innovation USA kollekció darabjait!

INNOSHOP | 1056 Budapest, Kecskeméti utca 8.
www.innoshop.hu

2009. november 17., kedd

Aleksandra Wisniewska a Showroom-ban




Alexandra Wisniewska 2001 júliusában diplomázott a párizsi "École Supérieure des Arts et Techniquesde la Mode (ESMOD)"-on. Tanulmányai alatt a hires párizsi "Chloé" gyakornoka volt. 2001-ben a "Brother cup" nemzetközi divatverseny döntősei között szerepelt és meghívást kapott Beijingbe kollekciója bemutatására. Miután lediplomázott, visszatért Svájcba, ahol a "Prix Bolero" divatverseny résztvevőjeként közönségdíjban részesült. 2005-ben megalakult saját márkája, az "Aleksandra Wisniewska Collection".
Az "Aleksandra Wisniewska Collection" elegáns, feminin és magabiztos, egy csöppnyi extravaganciával megfűszerezett nők kifejezőeszköze.


Aleksandra Wisniewska successfully graduated  in July 2001 from "Ecole Supérieure des Arts et Techniques de la Mode (ESMOD)" in Paris. During her studies, she completed an internship with the famous Parisian label "Chloé".
In April 2001, she made it to the finals of the international fashion contest "Brother cup", and was invited to present her collection in Beijing. After her graduation, Aleksandra Wisniewska came back to Switzerland to take part in the "Prix Bolero" fashion contest, and walked off with the public's price. In 2005, the designer founded her fashion label "Aleksandra Wisniewska Collection".
Aleksandra Wisniewska Collection" expresses the elegant, feminine and self-confident woman with a touch of extravagance.


www.aleksandra-wisniewska.ch


Showroom Szidonia Szep
1056, Budapest, Molnár utca 5.
www.szidoniaszep.com

2009. november 16., hétfő

Züny állatsereglet a WAMP-on

A november 15-i WAMP-on, neves tervezők munkái között, az Innoshop is megmutatott ezt-azt design kiegészítői közül. A Wasárnapi Művész Piac idén karácsonyig még háromszor szerepel a Gödör Klub rendezvényei között, és a hétvégi megérdemelt siker után, az Innoshop által forgalmazott Züny állatkák újra nagy invázióra készülnek! Az általában havonta jelentkező, mára Magyarország egyik vezető kulturális és design fórumává cseperedő Wamp december 6-án, 13-án és 20-án is szeretettel várja az igényes kiegészítők és design tárgyakra fogékony érdeklődőket.



Hogy mit láthatunk, ha ellátogatunk a helyszínre? Az biztos, hogy a Züny állatkertjében nem lesz hiány (Klikk), sőt az Innoshop egyéb design kiegészítőkkel is készül a projektre: Normann-Copenhagen, Koziol, Guzzini, és Jordi Labanda termékekkel is találkozhatunk majd. Újragondolás, átértelmezés, új tartalommal felruházás - mindez stílusosan, ötletekben gazdagon megvalósítva: jellemzik egy mai designer mindennapjait. Ebből a szemléletből is kóstolót kaphatunk, ha eljutunk a Gödör Klubba, mert leginkább a mindennapi tárgyakban rejlő szépséget igyekeznek megfogni az itt kiállító művészek, így szinte garantált, hogy kiváló minőségű, trendi, elképzeléssel megtöltött modellek, tárgyak közül válogathatunk majd.



INNOSHOP | 1056 Budapest, Kecskeméti utca 8. | www.innoshop.hu

Vissza a jövőbe! - antik bazár az Innoshopban

Modern bútoraink mellé a stílusban jól illeszkedő kiegészítő kiválasztása nem könnyű feladat. A divat gyakran körbe-körbe jár, ismétli önmagát, és a rég feledett tárgyak újra könnyen divatba jönnek. Az Innoshop küldetésének érzi, hogy jeles magyar művészek nevével fémjelzett a 60-as 70-es évek stílusában készült remekműveknek helyet biztosítson. Így egészült ki kollekciónk, amolyan Inno Vintage Galériával, egy saját gyűjteménnyel.

A Zsolnay és Hollóházi porcelánok mellett Török János és Nádor Judit porceláncsodái is gazdagítják a galériát. A fémműves design kiegészítők Kopcsányi Ottó keze munkáját dicsérik, és nem is lenne teljes a kollekció Gorka Lívia világszínvonalú kerámiái nélkül!


A 60-as 70-es évek vintage stílusa remekül játszik össze a minimál design vezette modern bútorokkal; érdekes, figyelemfelkeltő, egyedi hangulatot teremtve. Az Innoshop design filozófiájában nem csak, hogy visszaköszön a körülbelül egy generációval ezelőtti retro-vintage stílus, de ezeken a kiegészítőkön keresztül a magyar, kortárs, vagy szinte kortárs képzőművészet remekjei is előtérbe kerülnek. És kimondva, kimondatlanul ez is a cél.

A festmények mégha nem is ezen korszak stílusjegyeit hordozzák, mégis ott a helyük az InnoShop falain. Olyan ismert magyar művészek alkotásairól van szó, mint Ajtai Tamás, Miskei László, Drégely László, de Fehér László képei is megtalálhatóak a gyűjteményben.

INNOSHOP | 1056 Budapest, Kecskeméti utca 8. | www.innoshop.hu

2009. november 12., csütörtök

EVENTUELL Galéria, November 14, Megnyitó

HELLO YOU KOLLEKCIÓ a MONO FASHION-ben




Végre kapható a Coca Cola Light és a Use Unused közös kollekciója a hello you. A kreációk érdekessége, hogy pályázat útján jöttek létre. Bárki résztvehetett  a játékban, a legötletesebb tervek pedig el is készültek. A felsők  között mindenki találhat kedvére valót a sportos, az elegáns, a romantikus, az utcai vagy az extravagáns stílusban függetlenül attól, hogy a foltos minták vagy a geometrikus formák állnak legközelebb hozzá. A limitált kollekció kizárólag a Mono Fashionben (V. ker. Kossuth Lajos u. 20.) kapható.

2009. november 11., szerda

Saturday Siesta: November 21, MAGMA

MAGMA | Budapest, Petőfi Sándor u11 | www.magma.hu

Mono Fashion & Cotcot




Innovation asztalok Karácsonyra



Ha a karácsonyi ajándék kapcsán bútorban gondolkodunk, akkor az Innovation üveg és fém asztalai nagyszerű lehetőséget kínálnak, hogy meglepjük szeretteinket. Nem kerülnek kisebb vagyonokba, és egy asztal hangulatában, designjában alaposan befolyásolni tudja egy szoba összképét.

A 2010-es újdonság, a Cone asztal például egy igazi gyöngyszem a kínálatban, hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz. Fekete színű fém lábai és kerek üveg lapja klasszikus darabbá teszik. A Combination asztalokat (Klikk) Per Weiss tervezte, aki azt vallja, hogy az alacsony asztalok soha nem lehetnek elég alacsonyak. Szerinte a 20 centiméteres magasság az ideális, de mindenkire gondolt, mikor a Combination asztalokat három választható magassággal keltette életre. (20cm, 30cm, 40cm) Világos és sötét színekben is egyaránt jól mutat, mindenki kedvére eldöntheti, hogy neki melyik árnyalat tetszik a legjobban, már 35.700 Ft-tól kapható.

A Leaf és a High Leaf asztalra is érdemes egy pillantást vetni, ha az Innovation asztalokat nézzük. (Klikk) Könnyű, fémvázas kialakítása kimondottan trendi, modern divatot követ. Most 17.700- illetve 27.100 Ft-ért a tied lehet! A Glass asztal (Klikk)szintén remekbe szabott darab, nappaliba, dohányzóasztalnak hibátlan mintás üveglapjával szinte hívogatja az embert, hogy üljön le mellé. Mindössze 66.600 Ft-ba kerül.


INNOSHOP | 1056 Budapest, Kecskeméti utca 8. | www.innoshop.hu

Új Le Parfum Croisette nyílt a Fashion Street-en


Tisztelt Érdeklődő, Kedves Barátunk,

nagy örömmel számolok be arról, hogy az idei ősz utolsó meleg napjainak egyikén megnyitottam második parfümériámat.

A Le Parfum CROISETTE <http://www.leparfum.hu/>  a Fashion Street-en, a gyönyörűen felújított Hotel Le Méridien-ben nyílt meg,  a Deák téri metróállomástól 20 lépésre, és nem csak egy új parfüméria, hanem egy Luxury Concept Boutique, amely világ legszebb parfümjei mellett a világhírű LA PERLA fehérneműcég kézműves remekeit is kínálja.

A CROISETTE  az esztétikai élményen túl egy elfeledett kereskedői attitűdöt is képviselni szeretne, ezért itt nagyon fontos a szakértő segítség minden vásárlásnál, sőt, előzetes bejelentkezésre Személyes Parfümtanácsadás és La Perla Fehérnemű Styling is elérhető. Külön hangsúlyt szeretnénk fektetni a tanácstalan férfiak és a luxus színvonalú céges ajándékot keresők felkarolására is, mindig tartani fogunk egyedi darabokat, limitált szériás különlegességeket és gyönyörű díszcsomagolásokat. A butik további specialitása a Magyarországon elhanyagolt otthonillatosítás lesz, mesés illatgyertya és room spray kínálattal.

Reményeink szerint a CROISETTE az egykori Luxus Áruház méltó utódjává válik, és egy kis pesti Bon Marché“ lesz, a közelgő karácsonyi szezon kihagyhatatlan találka-helyszíne, az igazi luxus ajándékokat keresők kedvenc üzlete.  A Croisette minden nap nyitva tart, így a Cukor utcai Le Parfum nyitvatartása kicsit megváltozik.

Nagyon boldog őszt kívánok, és mindkét butikban nagy szeretettel várom, már az őszi-téli szezon legszebb parfümújdonságaival,

Zólyomi Zsolt

LE PARFUM CROISETTE
Parfum et Lingerie Luxury Concept Boutique
Hotel Le Méridien – Fashion Street
1052 Budapest, V. Deák Ferenc utca 16-18.
Nyitva: h-p 10-19 h, szo-v 10-17 h
Telefon: +36 30 4050 668
contact@LeParfum.hu
www.LeParfum.hu


LE PARFUM
Haute Parfumerie et Fragrance Showroom
1056 Budapest, V. Cukor utca 1.
Nyitva: h-p 13-18 h, szo-v zárva
Telefon: +36 30 4700 248
contact@LeParfum.hu
www.LeParfum.hu